Δηλαδή τώρα ανεβαίνω για τα καλά τα σκαλοπάτια της “μέσης ηλικίας”!

Η εσωτερική επανάσταση έχει ήδη ξεκινήσει και οι αλλαγές γίνονται αθόρυβα και καταλυτικά.  Αλλαγές στην εμφάνιση, στην υγεία, στην ψυχολογία, στον μεταβολισμό…

Μήπως όμως περνώντας τη γραμμή των δεύτερων “area” αρχίζουμε την εσωτερική αναζήτηση, βλέπουμε τα πράγματα αλλιώς. Γινόμαστε πιο ανεξάρτητοι, εκτιμούμε περισσότερο την καλή παρέα, την αγκαλιά, τη φροντίδα, ψάχνουμε ενδεχόμενους τρόπους για να φροντίσουμε ακόμα πιο πολύ το σώμα μας, απλά γιατί αντιλαμβανόμαστε ότι η ψυχή και το σώμα μας είναι πολύτιμα!

Η γνώμη του κόσμου, για μένα τουλάχιστον δεν έχει την ίδια βαρύτητα που είχε παλαιότερα και ξέρετε τι σημαίνει αυτό για μας που ζούμε στο όμορφο “χωριό” που λέγεται Κύπρος!

Μου φαίνεται πως απολαμβάνω πολύ περισσότερο τα απλά και τα καθημερινά  και σίγουρα ξέρω πως η ευτυχία δεν είναι τίποτα άλλο από στιγμές!

Αν αγχώνομαι για το σώμα μου!

Δεν θα πω ψέματα μερικές μέρες είναι καλύτερες από άλλες όμως το σέβομαι το σώμα μου, το φροντίζω, το αγαπώ πιο πολύ από ποτέ γιατί μου χάρισε δύο παιδιά και μου χαρίζει ενέργεια και αυτοπεποίθηση κάθε μέρα.

Φεύγει η ζωή, κυλά και εγώ έχω τόσα που θέλω να κάνω και να σας πω ένα μυστικό τώρα νιώθω πως ξέρω και πως να τα κάνω!

Έχω μια αδικαιολόγητη σιγουριά! Ξέρω να κερδίζω, ξέρω νομίζω και να χάνω.

Η ωριμότητα, οι εμπειρίες και τα μαθήματα της μέχρι τώρα ζωής είναι οδηγός για αυτά που θα έρθουν.

Μην αγχώνεστε παιδιά! Μηδενίστε τα κοντέρ των χρόνων και ξεκινήστε ξανά.  Η διάθεση και το κέφι για ζωή μετράει!  

Η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο! Να μεγαλώνουμε με υγεία και χαρές!

Αυτό έχει μονάχα σημασία.