Ξέρω τι θα πείτε! Κι αν δεν το πείτε πιθανόν να το σκεφτείτε και ίσως να έχετε και δίκιο γιατί στη θέση σας και εγώ την ίδια σκέψη θα έκανα αν… αν ήμουν κάποια άλλη. Αν έκανα άλλη δουλειά και αν δεν έβλεπα με τα μάτια μου την τελειότητα της ατέλειας του ανθρώπινου σώματος κάθε μέρα!

Ξέρω τι θα πείτε! Κι αν δεν το πείτε πιθανόν να το σκεφτείτε και ίσως να έχετε και δίκιο γιατί στη θέση σας και εγώ την ίδια σκέψη θα έκανα αν… αν ήμουν κάποια άλλη. Αν έκανα άλλη δουλειά και αν δεν έβλεπα με τα μάτια μου την τελειότητα της ατέλειας του ανθρώπινου σώματος κάθε μέρα! Όποτε ναι, αυτή δεν είναι μια τέλεια φωτογραφία του βραδινού μου! Είναι μια φωτογραφία που μάλλον δεν λέει πολλά, αλλά λέει ότι μπορείς σε λίγο χρόνο να φτιάξεις ένα εύγευστο και πολύ θρεπτικό γεύμα για σένα και την οικογένεια σου. Οι φωτογραφίες που καθημερινά βλέπουμε στα social media δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα. 🥴 Η πραγματικότητα ειναι ακατάστατη πολλές φορές και μακριά πολύ μακριά από το τέλειο! Όποτε δοκίμαστε να μαγειρέψετε και κάντε το σήμερα! Δοκίμαστε να αποδεχτείτε το σώμα σας και να δουλέψετε γι’αυτό γιατί να θυμάστε πίσω από μια τέλεια εικόνα υπάρχει πάντα μια ατέλεια 😉

Κοτόπουλο με μπαχάρια (ρίγανη, γλυκιά πάπρικα, κύμινο, κιτρινοριζα)

Πάνω σε ρύζι από κουνουπίδι (κουνουπίδι το όποιο πέρασα από τον τρίφτη και έπειτα πρόσθεσα χοντροκομμένο κρεμμύδι, ντομάτα και ελάχιστο ελαιόλαδο!

Έψησα για 40 λεπτά στο γκριλ

Καλή όρεξη